2013/12/03

WOLFGANG NIGHT INDUSTRIAL 22/11/13 VLNĚNA






¨






Příběh jedné noci. V pátek 22. listopadu 2013 pořádal WOLFGANG STORE módní přehlídku v areálu bývalé Vlněny (stará továrna, působivý industriál, to nejvhodnější místo na takovou show, zvlášť když se zřejmě brzy bude bourat).

Představeny byly samozřejmě novinky z kolekce Wolfgang, dále kolekcí Scotch&Soda, Maisson Scotch, WeSC, Komono a nechyběly známé i nové modely návrhářů a návrhářek, které ve Wolfgang Store najdete např. od MS Markéty Svobodové, Leedy, Fioriny Fury nebo Ajky Macíkové. Nově se představily modely ODIVI.

Přehlídka byla nezapomenutelná. Prostor, hudba, modelky, oblečení a bezprostřednost...tak to umí jenom WOLFGANG. Po přehlídce se popíjelo, tančilo (někdo na molu, někdo namol) a táhlo se to jak jinak než k ranním hodinám.

Mezi známými vlčími modely a modelkami přibyl jeden nový člen s krásnýma neuvěřitelnýma očima, trochu plachý ale k sežrání. VLK.

Abychom nevynechali sebemenší detail, tak hudební pozadí a poté after party zajistili DJs Elio a Javas, DELIKÁTNÍ občerstvení Food Passion (např. dobře známé čerstvé hot dogy, slané koláče apod.) a pití děvčata z Red Bull baru.

Smečka se opět semkla a její řady jsou čím dál početnější. 
Jsme rádi, že náš team do ní patří! 

Obdivujeme Viktorii Kaštánkovou a Zuzanu Milandu - pořadatelky a majitelky WOLFGANGU, že se do takové akce pustily, muselo to být náročné, ale rozhodně to podle nás stálo za to. Zvlášť tady u nás v Brně, kde je módních akcí pomálu.

1 comment:

Eva said...

Ahojte, slečnu z první fotky a její skvělý blog dobře znám :) Jinak to musela být super akce.
Zdraví Eve.h

http://www.eve-h.blogspot.com