2013/08/15

STREET STYLE NUM.8














Paní Budínskou (na fotce č.1), majitelku kavárny Fratelli Caffé, kadeřnického salónu JACOB&The Stylers a tanečního centra Fénix, máme při své práci to štěstí potkávat celkem často, ať už to bylo na Wolfgang night fashion show, nebo při focení v kadeřnickém salónu. Pokaždé vypadá naprosto bezchybně a rozhodně se módy nebojí. S radostí obleče i "školácký" červený batůžek od Playbagu. 

Navštívili jsme také letošní Styl a Kabo. Vděčíme za to především Lukáši Hejlíkovi, který zde prezentoval novou kolekci košilí, které sám navrhl pro českou značku výrobce pánských košilí Arikos. Kolekce je to velice povedená, za což vám ručíme, jelikož jsme byli osloveni, abychom ji sami nafotili.  

A nakonec malá třešnička, na Dni Brna 2013, který probíhal od 16. do 18. srpna, jsme se dostali na ulici Radnická na dobový jarmark. "Den Brna každoročně připomíná výročí úspěšné obrany města Brna proti Švédům v průběhu třicetileté války. V ulicích města ožívají obrázky z historie města Brna, bitevní scény, ohňostroj, dobový jarmark a mnoho dalšího." Všude se to hemžilo dobovými kostýmy, na pódiu se šermovalo a celou ulicí voněly dobroty jako staročeské placky, halušky nebo trdelníky.  


Léto už nám pomalu skončilo a my se těšíme na vaše podzimní outfity! 

2 comments:

Georgie said...

moc pěkné!! úplně mě to láká přijet do Brna a vidět tyto pěkné lidi naživo :)

TEAM SOB said...

Děkujeme a výlet do Brna vřele doporučujeme a to nejen kvůli módě :)