2013/04/30

STREET STYLE NUM.4














Čtvrtý den našeho pouličního focení se nejdříve vydáváme na Bazzart goes alternative N°12. Dopadá to samozřejmě tak, že namísto abychom něco fotili, prohrabáváme se mezi hadříky, kabelkami, botami, pásky a   doslova hromadou dalších věcí, které by mohli lehce konkurovat těm z Berlínských blešáků.
Tato akce se koná v 1. patře na Jakubské 5 zřejmě naposledy. Kde bude příště, je prozatím ve hvězdách. My ale doufáme v její brzké pokračování  (o kterém vás nezapomeneme informovat, už z důvodu odchytu nových potenciálních obětí).

Nevíme, jak je to možné, ale lidé se nás začínají asi bát. Možná bychom je neměli tak vychvalovat. Když "kočičí ženě" v euforii z jejího outfitu naznačujeme, že jsme se asi zamilovali, je celá zaskočená, chudinka.
Kdo se nás vůbec nebojí a naopak se na nás krásně směje a pózuje, je bloggerka Žaneta z Fashion Issue.

Poprvé se nám podaří chytit někoho podruhé! Koho? Ten, kdo nás pozorně sleduje, tak jistě ví :P

P.S. Své spolupráce s Leporelo+ si moc vážíme. Abychom byli na ulici reprezentativní, z designshopu jsme si půjčili plastovou průhledně růžovou tašku z kolekce Furoshiki Shiki z tokijského studia Samira Boon.

5 comments:

Ivica said...

a ja už som bola nadšená z toho, že plastovú tašku z leporela niekto má :)

TEAM SOB said...

Doufáme, že teď díky nám, tam už moc dlouho nezůstane )))

Kris a Mike said...

bohuzel tu slecnu v tech peknych cernobilych satech kazi to nevkusne pozadi (to je mimochodem ukazka toho, jak 80% lidi v brne s klidem vyjde z domu) :/

Unknown said...

Já to říkám stále - Brno, to je zlatá loď. A tyto fotky to dokazují. Great, jen tak dál :)

TEAM SOB said...

Kris, pozadí si bohužel v té rychlosti nemůžeme moc vybírat :( Ale důležitý je hlavně "objekt" na středu a ten je, doufáme, motivující :)

Děkujeme Vladimíre!